04 augusta, 2013

Home alone

     Sú isté veci alebo činnosti, ktoré nemôžeme robiť vždy a všade. Vyžadujú si určité, hmm, špecifické podmienky. Pokiaľ nežijete osamote vo vlastnom dome či byte, tak je takmer nemožné nájsť si kúsok súkromia a robiť to, čo by sme za iných podmienok nerobili :) Čo robiť, keď sme doma úplne osamote?
     Na rozum mi prišiel môj každoročne najobľúbenejší vianočný film Sám doma. Keďže je celkom nepravdepodobné, že máme osem rokov, sedem súrodencov, veľký dom v Amerike a nesnažia sa nás zlikvidovať dvaja predpotopní dlhoprstí banditi, inšpirácia musela prísť z inej strany, alebo z vlastnej skúsenosti :) Tu je teda zoznam vecí, ktoré by sme mali jednoznačne vyskúšať, keď sme doma úplne sami.


  1. pustiť si hudbu takmer nepríjemne nahlas
  2. tancovať a spievať tak, ako sa to dá len vtedy, kedy nás nikto nevidí - lebo, čo iní nevidia a nepočujú, akoby sa ani nestalo ;)
  3. ženy - konečne môžete chodiť po byte s pleťovou maskou na tvári a uhorkami na očiach bez toho, aby vám ich otec chcel zjesť
  4. chalani - konečne môžete pozerať tie necudné videá bez toho, aby ste sa obávali, kedy mama vojde do izby
  5. aspoň raz by sme si mali vyskúšať aké to je behať po byte úplne nahí!
  6. objednať si pizzu - akú chceme, koľko chceme - celá je len pre nás... druhým variantom je vyjesť celú chladničku
  7. ísť na wc alebo do sprchy a nechať otvorené dvere
  8. cvičiť - tu nepomôže už žiadna výhovorka a za cvičenie sa samozrejme pokladá aj nepríčetné tancovanie
  9. čítať a pozerať čo chceme - žiadne slúchadlá do uší či skrývanie sa v pivnici s dobrou knihou
  10. keď však niekto zaklope, vždy sa najskôr pozrite do "kukátka" a uistite, že to predsa len nie sú dlhoprstí banditi, vrah či sexuálny deviant!
     Jednoducho povedané - robte všetko to, čo sa robiť nedá, keď je domácnosť plná rodičov, súrodencov a iných príslušníkov a užívajte si, lebo to pravdepodobne nepotrvá veľmi dlho. Buď sa rodičia opäť vrátia alebo prídu nahnevaní susedia so sťažnosťami na hlasnú hudbu. 

     PS: ...keď som sama doma ja, tak to vyzerá asi takto:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára